نشست معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشت با مسئولان دانشگاه

معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی
این  نشست امروز با حضور دکتر رئیسی معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر محمدی رییس دانشگاه ،دکتر محمدرضا غلامی معاون فرهنگی و دانشجویی، امیدی مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه ، بهرامیان مدیر روابط عمومی دانشگاه و دکتر پرستو عباسپور مدیر امور دانشجویی برگزار شد.

خرید خوابگاه های جدید در راستای کاهش تراکم دانشجویان در خوابگاهها،تجهیز و بهسازی خوابگاههای موجود و رایزنی جهت ارتقا وضعیت خوابگاههای دانشکده های  سنقر و اسلام آباد غرب از مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

گفتنی است پیش از نشست فوق  دکتر حمید رئیسی معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که وی را دکتر محمدرضا غلامی معاون فرهنگی و دانشجویی و دکتر پرستو عباسپور مدیر امور دانشجویی  همراهی می‌کردند از مجتمع‌های خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بازدید کرد.

خوابگاه جدید رفعتیه جهت تجهیز،ساختمان شهید مطهری جهت تعمیر و تجهیز و خوابگاه در حال ساخت چهارصدنفری بوستان در این بازدید ها از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت.

بازدید از اماکن خوابگاهی،سلف سرویس دانشجویی و رایزنی پیرامون ارتقا وضعیت خوابگاه های دانشجویی در دانشکده های اقماری و توسعه سلف سرویس مرکزی دانشگاه از جمله برنامه‌های این‌ سفر یک روزه است.
صندوق رفاه