تقدیر از دانشگاه و حوزه معاونت بهداشتی به دلیل کسب رتبه اول کشوری در تعداد افراد غربالگری شده در پویش ملی سلامت

کسب رتبه اول کشوری در تعداد افراد غربالگری

از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و حوزه معاونت بهداشتی این دانشگاه به دلیل کسب رتبه اول کشوری در تعداد افراد غربالگری شده در پویش ملی سلامت توسط مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی وزارت بهداشت تقدیر شد.

نشست وبیناری تقویت اطلاع رسانی پویش ملی سلامت(غربالگری دیابت و فشارخون بالا) و بررسی عملکرد روابط عمومی های برتر کشور در این پویش ملی با حضور دکتر پورحسینی، مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی، دکتر فرشیدی، معاون بهداشت و دکتر اعتماد، مدیرکل دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت برگزار شد.

در این وبینار گزارش عملکرد روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یکی از دانشگاه‌ های فعال و برتر در امر آموزش و اطلاع رسانی توسط بهرامیان مدیر روابط عمومی این دانشگاه ارائه گردید

.