جلسه‌ بررسی و ارتقاء سایت دانشگاه جهت کسب رتبه برتر در رتبه‌بندی تایمز و وبومتریکس

جلسه‌ بررسی راهکارهای ارتقاء سایت دانشگاه و فعالیت‌های آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه در جهت کسب رتبه برتر در سیستم‌های نظام رتبه‌بندی تایمز و وبومتریکس برگزار شد.

این نشست امروز با حضور رییس دانشگاه ، معاونین تحقیقات و فناوری و فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مدیران امور بین الملل ، آمار و فناوری اطلاعات ،  اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی و روابط عمومی دانشگاه و دیگر مسئولان مربوطه برگزار شد.

در این جلسه  شاخص های رتبه‌بندی دانشگاه در نظام رتبه‌بندی تایمز و وبومتریکس  اهمیت و ضرورت مشارکت دانشگاه در این رتبه‌بندی‌ها بررسی و مورد ارزیابی قرار گرفت.

گفتنی است رتبه‌بندی پیش روی تایمز در دی ماه انجام خواهد شد.

همچنین در این نشست گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص مشارکت دانشگاه در ایمپکت رنکینگ ۲۰۲۴ توسط مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه از ارائه شد که نتایج این رتبه‌بندی جهانی نیز در خرداد ماه سال ۱۴۰۳ اعلام می‌گردد.
وبومتریکس
رسانه جدید