پیام تسلیت رئیس دانشگاه و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری به مناسبت فرارسیدن شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

شهادت حضرت فاطمه (س)
 رئیس دانشگاه و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در پیامی فرارسیدن شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) را تسلیت گفتند ؛

در این پیام آمده است :

بسم الله الرحمن الرحیم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ

امشب باز هم در و دیوار و کوچه های مدینه گواه مظلومیت بهترین بانوی عالم است که تا همیشه ایام نماد ایستادگی در برابر ظلم می باشد.

بانویی که همسر مردی است که در عین قدرت و توانستن سکوت کرد و عرشیان نیز بر مظلومیت او و کودکان معصومش گریستند.

آری امشب روح یگانه بانوی خلقت از زمینیان جدا شد و به پدرش پیامبر اکرم(ص) پیوست و کجاست آن وعده ی خدای عزوجل که ظهور نماید و دلهای ما را تسکین دهد.

سالروز شهادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ، اسوه زنان عالم را به هم استانیهای عزیز و همکاران ارجمند تسلیت عرض می نماییم.

دکتر محمدی

حجت الاسلام محبی