پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر فرخی چهره ماندگار پزشکی استان

دکتر فرخی

با نهایت تاسف و تاثر درگذشت چهره ماندگار پزشکی استان ، دکتر فتاح فرخی را خدمت تمامی مردم شریف استان کرمانشاه به خصوص جامعه پزشکی تسلیت عرض می‌نماییم.

رئیس دانشگاه در متن زیر درگذشت دکتر فرخی را تسلیت گفت:

انا لله و انا الیه راجعون

جامعه پزشکی کرمانشاه در سوگ مردی است که اسوه اخلاق و انسانیت در کنار یک دنیا تجربه و تخصص می باشد.

کاروان عمر انسان می گذرد و خوشا بحال مردانی نامی که یادشان برای همیشه بر بلندای تاریخ حک‌خواهد شد و هرگز فراموش نمی شوند.

مردم این دیار دلسوزیها و مهربانیهای دکتر فرخی پزشک حاذق و محبوب کرمانشاهی ،چه در ایام پر التهاب هشت سال دفاع مقدس و چه بعد از آن را از یاد نخواهند برد و تا ابد مرهون خدمات ارزشمند این مرحوم می باشند.

اینجانب به نوبه خود درگذشت دکتر فرخی از اساتید پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی و پزشک حاذق کرمانشاهی که عمر بابرکت خود را برای بقای سلامتی مردم کرمانشاه سپری نموده اند ، به خانواده مکرم ایشان ، جامعه پزشکی و مردم شریف کرمانشاه تسلیت عرض می کنم و برای بازماندگان صبر وشکیبایی مسئلت می نمایم.

دکتر قباد محمدی

دکتر فرخی

گفتنی است وداع دانشگاهیان و جامعه پزشکی با شادروان دکتر فتاح فرخی  ساعت ۸:۳۰ صبح روز دوشنبه چهارم دیماه ساختمان شماره ۱ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می شود.