دکتر محمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با شبکه خبر درخصوص پویش ملی سلامت

پویش ملی سلامت
دکتر محمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با شبکه خبر گفت: مهمترین عوامل مرگ و میر در جامعه ما و در اکثر کشورها دیابت و فشار خون بالا می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: در استان کرمانشاه ۷۸ درصد جمعیت هدف استان در پویش ملی سلامت غربالگری شده است و در بیماریابی استان کرمانشاه رتبه یک را دارد.

به گفته وی تاکنون یک میلیون و ۱۵۰ هزار کرمانشاهی در این پویش غربالگری شده‌اند که۳/۵ درصد افراد غربالگری شده در این استان فشار خون بالای آنها ثبت شده است و ۱/۸درصد افراد نیز دیابت قطعی دارند.

دکتر محمدی با بیان اینکه خوشبختانه این دو بیماری با دارو کنترل می شود و عوارض آن ها به حداقل می رسد گفت: هدف وزارت بهداشت بیماریابی و کنترل بیماری این افراد است که در ادامه باعث افزایش طول عمر و امید به زندگی جامعه خواهد شد.