تربیت بدنی کارکنان دانشگاه به مناسبت دهه فجر برگزار می کند:

اولین جشنواره فرهنگی، ورزشی "بهمن" ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

جشنواره فرهنگی، ورزشی

شهرام کاظمی مسئول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه اعلام کرد: به مناسبت گرامیداشت ایام اله دهه مبارک فجر، تربیت بدنی کارکنان دانشگاه در نظر دارد اولین جشنواره فرهنگی، ورزشی "بهمن" را در ۶ رشته ورزشی برگزار نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: این مسابقات در رشته های دارت، شطرنج، مهارتهای چالشی( آمادگی جسمانی)، تنیس روی میز و شنا در دو بخش آقایان و بانوان و کشتی در بخش آقایان در دهه فجر برگزار می شود.

کاظمی گفت: علاقمندان به شرکت در این دوره از مسابقات می توانند تا ۳۰ دیماه با مراجعه به سایت دانشگاه علوم پزشکی_ معاونت توسعه مدیریت و منابع_ تربیت بدنی بصورت الکترونیکی ثبت نام و مدارک مورد نیاز را بارگذاری نمایند.

گفتنی است حضور کلیه نیروهای رسمی، پیمانی، قراردادی، طرحی و شرکتی(ملاک سامانه اچ آر کمپانی می باشد) در این مسابقات مجاز می باشد.