شهدا مظهر قدرت ایران هستند

شهدا
دکتر صحرایی استاندار کرمانشاه در اجتماع بزرگ فرزندان شهدا و‌ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه شهدا و ایثارگران با گذشتن از جان خود اقتدار و شکوه را برای کشور به ارمغان آوردند یادآور شد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب می فرمایند؛ "شهدا مظهر قدرت ایران هستند" .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: شهدا مظهر افتخار، فداکاری و عزت هستند و ما با افتخار در راه این عزیزان قدم بر می داریم و راه ارزشمند آنها را که جهاد در راه خدا و حفظ آرمان ها و ارزش های نظام و انقلاب است با تمام وجود ادامه خواهیم داد.

دکتر صحرایی پیشرفت و اقتدار ایران اسلامی را مرهون خون شهدای والامقام و از جان گذشتی و فداکاری ایثارگران دانست و گفت: امروز در استان کرمانشاه ۹۲ شرکت دانش بنیان در حال فعالیت است و بیش از ۲۰ محصول منحصر بفرد در استان در حال تولید است.

وی افزود: علاوه بر این پیشرفت های بسیار خوبی در حوزه های مختلف بهداشت و درمان در استان شکل گرفته که مرهون خون شهدا و فداکاری ایثارگران و تلاش های مسئولان خدوم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.