پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر

پیام

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

جاءَ الحَقُّ وَ زَهَقَ الباطِلُ إنَّ الباطِلَ کانَ زَهُوقاً ( سوره مبارکه اسراء ، آیه  شریفه ۸۱)

سپاس و قدردانی بی‌پایان از فجرآفرینانی که با عشق و ایمان، در دهه فجر این انقلاب شکوهمند اسلامی،مشارکت فراوانی را در احیاء اراده ملت بزرگ و ولایی ایران به نمایش گذاشتند.
 این دوران نورانی، نمادی از تجدید حیات و پیروزی اراده ملت بر ظلم و فساد طاغوتیان است.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان بستری از فرهنگ و دانش، در این دهه شکوهمند با برگزاری برنامه‌ها و پروژه‌های متنوع، تلاش می‌نماید تا ارزش‌های انقلاب اسلامی و ایدئولوژی معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) را در دل جامعه علمی و پژوهشی بیش از پیش تبیین نماید.

امروزه، در راستای تحقق اهداف پیشرفت و توسعه، نظام سلامت کشور و نخبگان پزشکی، مسئولیت‌پذیری به‌سزایی بر دوش دارند و در این دانشگاه بر آن هستیم با تکیه بر ارزش‌های دینی و ملی به تربیت نیروهای متخصص اخلاق مدار،انقلابی و آشنا با آرمان های مقدس والای نظام مقدس جمهوری اسلامی بپردازیم.

اینجانب ایام با شکوه دهه مبارک فجر را به همه اعضای این خانواده بزرگ علمی تبریک عرض می‌نمایم ،امید است با همدلی و تلاش، در راستای تعالی و پیشرفت کشور همواره حرکتی رو به جلو داشته باشیم.

دکتر قباد محمدی