کسب گزارش حسابرسی"مقبول" از حسابرس مستقل هیات امنا دانشگاه

هیات امنا
 جلسه هیات امنا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور دکتر گلمکانی دبیر هیات امنا وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی ، دکتر محمدی رییس دانشگاه، مهندس نورایی رییس سازمان برنامه بودجه استان کرمانشاه و دیگر اعضا در وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

صورت های مالی دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۱ از تمام جنبه های با اهمیت طبق استانداردهای حسابداری بخش عمومی و در چارچوب دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی توسط حسابرس مستقل هیات امنا "مقبول" اعلام گردید.

مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: از زحمات و تلاش های خالصانه و دلسوزانه کارکنان مدیریت های امور مالی و بودجه ستاد دانشگاه و واحدهای تابعه که به دلیل حساسیت ذاتی فعالیت حسابداری همواره توام با فشار کاری مضاعف و استرس بالا همراه بوده است قدر دانی می نمایم.

وی اظهار داشت:قطعا شفافیت و پاسخگویی ، انضباط مالی و اجرای قوانین و مقررات منجر به این موفقیت گردیده است .

مهندس کریمی گفت: ضمن تشکر از حمایت ریاست محترم دانشگاه، اعضا محترم هیات امنا و هیات رییسه دانشگاه، از همکاری صمیمانه ی همه ی حوزه های دانشگاه سپاسگزارم و امیدوارم  با استمرار این مهم بتوانیم در راستای تحقق اهداف و تعالی دانشگاه گام های موثری برداریم.
هیات امنا