اشتغالزایی ۹۰۲ نفر با طرحهای بخش خصوصی سلامت استان درسفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه

اشتغالزایی

جلسه کمیته فنی بررسی طرح های اشتغال زا مصوب سفر پر خیر و برکت ریاست جمهوری به استان کرمانشاه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد‌.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رشیدی مسئول اشتغال و کارآفرینی دانشگاه گفت: در این جلسه که نمایندگان استانداری ، سازمان برنامه و بودجه ، دستگاههای اجرایی و بانک های استان حضور داشتند  ۱۷۸ طرح اشتغالزایی استان درسفرریاست جمهوری بررسی و مورد پایش قرارگرفت.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه ۱۵ طرح با مبلغ ۵۶۲ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۹۰۴ نفر درسفرریاست جمهوری دارد گفت: این طرحها توسط بخش خصوصی سلامت درسطح استان در حال تکمیل می باشند که با به سرانجام رسیدین این طرحها ۹۰۴ اشتغالزایی دربخش خصوصی سلامت ایجاد خواهد شد.

رشیدی گفت: این طرحها درتوسعه بخش خصوصی سلامت استان نقش دارند ودرجهت تقویت گردشگری سلامت استان موثرخواهندبود.