پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید مبعث

عید مبعث

بسم الله الرحمن‌الرحیم

إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکارِمَ الْأَخْلَاقِ

برگزیدن برترین بندگان جهت تکمیل فضائل اخلاقی هدفی است به غایت عالی که نشان دهنده نگاه عظیم خداوند باری تعالی به مقوله اخلاق و جایگاه ویژه آن می باشد.

همانا بعثت رسول مکرم اسلام (ص) اتمام حجت خداوند متعال برای بندگان خویش بوده که با فرستادن بهترین پیامبر ، کامل ترین دین را برای سعادت بشریت تا قیام یوم الدین رقم زده است.

پیامبر عظیم الشان الهی مبعوث گردید تا راهنمای تمام انسان ها گردد برای نیل به سوی مبدا هستی و با رسالت خود مسیر انسانیت را تا فتح قله های آن نمایان گرداند.

دین مبین اسلام که ارمغان این مبعوث شدن می باشد دستورالعملی کامل برای رهایی از قیود نفسانی و کسب معارف الهی می باشد تا با تأسی از آن جامعه انسانی در کمال اخلاق جایگاه والای اشرف مخلوقات را به منصه ظهور رساند.

اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن بعثت مبارک حضرت محمد مصطفی (ص) از خداوند منان خیر دنیا و آخرت را برای یکایک شما عزیزان تمنا دارم.

دکتر قباد محمدی