پیام رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن سوم شعبان میلاد امام حسین (ع)

پیام رئیس دانشگاه

بسمه تعالی

فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام روز شادی اهل بیت علیهم السلام و روز مبارک بشارت حضور ابرمرد تاریخ می‌باشد و این واقعه نقطه عطفی در جهان اسلام و بشریت گردیده است.

ایشان با حراست از دین مبین اسلام با نثار تمام هستی خود الگویی آفرید تا آزادی‌ خواهان عالم برای همیشه صراط هدایت را با مصباح الهدی معین نمایند.

الگو برداری از شخصیت بی‌همتای امام حسین علیه السلام در ادوار تاریخ به مقتضای ظرفیت آن مقطع محقق گردیده است و در عصر حاضر نیز دلیر مردان مدافع امنیت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با سرلوحه قرار دادن فرهنگ متعالی مکتب حسینی علیه السلام در حراست از کیان انقلاب در ابعاد منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و تمامیت ارضی ایران عزیز در زمینه‌های گوناگون مقابله با تهدیدات دشمنان را با روحیه انقلابی به احسن وجه پاسخ دادند.

تبدیل نمودن تهدید به فرصت جهت ارتقای  سطح توان مقابله با استکبار نیز برگ زرین دیگری در دفتر افتخارات پاسداران انقلاب می‌باشد.

به همین منظور ضمن تبریک اعیاد شعبانیه ، روز پاسدار را به سبز قامتان مدافع حریم انقلاب تبریک عرض می‌نمایم.

دکتر قباد محمدی