تقدیر وزیر بهداشت از مدیر و مجموعه حراست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

تقدیر

دکتر عین اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی طی نامه ای از مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و همکاران تلاشگر آن مدیریت، در راستای پیشبرد اهداف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و همکاری در اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر تقدیر کرد.

متن نامه به این شرح است:

" بسمه تعالی "

جناب آقای محمد سعید پیمان پور
 مدیر محترم حراست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه

با سلام و احترام ؛

تلاش برای اعتلای پیشرفت کشور در هر رتبه و جایگاهی که باشد، مجاهدت در راه خداست.از جناب عالی و همکاران تلاش گر آن مدیریت حراست به خاطر اقدام های ارزشمند در ارائه خدمت به ملت عظیم الشان ایران اسلامی،در راستای اهداف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری در اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر تقدیر و تشکر می گردد.
دوام عزت و سلامت توفیق خدمت خالصانه جناب عالی را در راستای نیل به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و محل توجهات حضرت ولیعصر(عج) و تحت زعامت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را از دیدگاه ایزد منان مسئلت دارد.

از درگاه ایزد منان، سعادت، سلامت،تداوم و توفیق حضور آن بزرگوار در مسیر اهداف عالیه  نظام سلامت،ارتقای کیفیت زندگی ملت شریف و توسعه همه جانبه و پایدار ایران اسلامی را مسئلت دارم.

دکتر بهرام عین اللهی

رسانه جدید