پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت نیمه شعبان

پیام

مسیر هدایت به سوی خداوند متعال
که ضامن سعادت بشر می‌باشد، نیازمند راهبرانی است که منصوب از طرف حضرت حق باشند.

ارسال رسولان و پیامبران اولوالعزم در مراحل مختلف جهت فراهم نمودن شرایط لازم برای بعثت برترین پیامبران با کامل‌ترین دین الهی
بوده است و رسالت تبیین این مهم بعد از نبی مکرم اسلام (ص) بر عهده ائمه معصومین علیهم السلام می‌باشد.

بدون شک وعده قطعی خداوند متعال، برقراری حکومت عدالت گستر توسط بقیه الله الاعظم خواهد بود که ثمره رسالت و امامت تمام انبیاء و ائمه را به منصه ظهور خواهد رساند.

منزلت شب نیمه شعبان برابر شب نزول قرآن بوده که کتاب خدا و مهدی موعود( عج) ثقلین گران بهایی هستند که تا زمان ملاقات رسول خدا (ص) از یکدیگر جدا نخواهند شد.

فرارسیدن شب میلاد حضرت صاحب الزمان (عج) نقطه ای بی‌همتا در تاریخ است که بشارت آمدن امام معصومی را می‌دهد که آینه تمام نمای خداوند جلیل القدر است و بی‌شک نجات دهنده بشریت از ظلم می باشد و با ظهور خود تمام خوبی ها را بروز نموده و ارزش‌های فراموش شده را دوباره احیا می کند.

به همین منظور فرا رسیدن میلاد منجی عالم بشریت، امید دلها و امام مظلومان عالم را تبریک و تهنیت عرض نموده و تعجیل در فرج تنها یادگار آل الله را از خداوند منان مسئلت می‌نمایم.

دکتر قباد محمدی