معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پیامی فرا رسیدن روز مهندس را تبریک گفت

مهندس

بسمه‌تعالی

پنجم اسفند ماه، روز ولادت دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، روز مهندس نامگذاری شده است.

بدون شک نامگذاری این روز و بزرگداشت خواجه نصیر به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی، به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه می باشد.

مهندسان به عنوان سرمایه تخصصی کشور، قادرند با بهره مندی از قدرت تحلیل در عرصه‌های علمی، جامعه را در رسیدن به توسعه همه جانبه و پایدار یاری کنند .

روز مهندس روز پاسداشت خلاقیت، ابتکار، نوآوری و ابداع در عرصه اندیشه و عمل و روز گرامیداشت پیشگامان پیشرفت و سازندگی در کشور است .

اینجانب این روز را به همه همکاران تلاشگر این عرصه در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، تبریک می گویم و توفیقات روزافزون این قشر پرتوان را در کمک به توسعه و پیشرفت کشور، از درگاه خداوند متعال خواستارم.

صادق کریمی
     معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه