اجرای برنامه و مانور سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳

سلامت نوروزی

برنامه و مانور سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ صبح امروز در محوطه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

این برنامه همزمان با سراسر کشور از تاریخ ۱۵ اسفند آغاز و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت .

گفتنی است صبح امروز جلسه هماهنگی و اجرای مانور این برنامه نیز با حضور رئیس دانشگاه ، معاونین ، مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مسئولین مربوطه به صورت وبینار با شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان در سالن جلسات دانشگاه و همزمان با مانور نوروزی با حضور اکیپ هایی مختلف از مرکز بهداشت کرمانشاه برگزار شد.

شایان ذکر است در استان کرمانشاه ۲۴۰ بازرس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی در قالب ۱۲۰ تیم نظارتی آماده نظارت هستند و نظارت‌ها از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۰ خواهد بود که بر کلیه مراکز تهیه توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی بین راهی و سر راهی، تردد کاروانهای راهیان نظارت بهداشتی خواهند داشت .

همشهریان محترم در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.

طرح سلامت نوروزی 9

طرح سلامت نوروزی 8