پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان

پیام

بسمه تعالی
 فلسفه بهار ،طراوت و احیای دوباره می باشد ،این اتفاق هر ساله نوید بخش زندگی دوباره و سیر از خزان به سوی حیات مجدد است.

طلیعه بهار قرآن نمودی است بر همین مطلب که روح آدمی نیز مانند طبیعت محتاج زندگی دوباره خواهد بود و دمیدن این نفس تازه بر کالبد انسان عطیه ی الهی است که با مغتنم دانستن آن می توان مسیر کمال و قرب حضرت حق را طی نمود.

فرا رسیدن ماه نزول قرآن که برترین ماه ها  می باشد بشارتی است برای احیای دوباره فضایل و کمالات انسانی و فراهم نمودن خود برای بهره مندی از دریای بی کران رحمت الهی

ماه رمضان فرصتی است گران سنگ که به دور از هیاهوی دنیای فانی ،انسان با تامل در هدف آفرینش ،مسیر بندگی را برگزیند و همت خود را در نیل به مبدا هستی قرار داده و با عزمی راسخ مقدرات خود را در شب قدر این ماه عظیم الشان به احسن وجه از رب العالمین طلب نماید .

به همین منظور حلول ماه مبارک رمضان الکریم را تبریک عرض نموده و توفیق درک معارف والای قرآن مجید را که ارمغان بی همتای این ماه عزیز می باشد ، برای همگان از ایزد منان طلب می نمایم.

دکتر قباد محمدی