رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پیامی فرارسیدن بهار طبیعت و عید باستانی نوروز را تبریک گفت‌

متن پیام رئیس دانشگاه به این شرح است :

"به نام خداوند مهربان"

تحویل سال نو و آغاز بهار طبیعت ، نشانه ای از قدرت لایزال الهی ، نوید بخش افکار نو و اندیشه های پویا برای آینده است.

ماه مبارک رمضان نیز در عنفوان بهاران فرا رسید تا در پرتو گلهای بهاری همراه با طبیعت به تسبیح و راز و نیاز با خالق هستی بپردازیم. این تقارن را به فال نیک می گیریم و حلول سال نو و عید باستانی نوروز را به خانواده بزرگ بهداشت و درمان استان تبریک عرض می نمایم .

امیدوارم به یاری پروردگار متعال و در سایه منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و اتحاد ، همدلی و مساعی ارزشمند همکاران گرامی در مسیر پیشرفت و به ثمر رساندن اهداف والای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درتحفیظ سلامت مردم این مرز و بوم گام برداریم .

در سالی که گذشت شاهد افتخاراتی ارزشمند در حوزه های تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش بودیم و پروژه های بزرگ و متعددی به بهره برداری رسید که جا دارد از کادر خدوم مدیریتی دانشگاه و تمامی عوامل موثر در این دستاوردها تشکر و قدردانی نمایم.

این اطمینان را به همه ی نیروهای تلاشگر و دلسوز دانشگاه می‌دهیم که برای تامین بهتر امور رفاهی و پرداخت مطالبات و معوقات آنان می کوشیم و همیشه قدردان رشادت ها و ارائه خدمات شایسته شما به هم وطنان عزیزمان هستیم.

سالی سرشار از تندرستی ، شادکامی ، بهروزی و موفقیت را برایتان از خداوند منان خواستارم .

دکتر قباد محمدی
                                    رئیس دانشگاه