بازرسی‌ها و نظارت های بهداشتی در برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از ۵۰ هزار مورد گذشت

نظارت
براساس اعلام  دکتر شکیبا معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دربرنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان ۵۰ هزار و ۹۳۸ مورد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شده و ۱۵ هزار و ۱۹۵ کیلوگرم مواد غذایی غیر مجاز و فاسد کشف و از چرخه مصرف خارج شده است.

وی طی گزارشی گفت: در این مدت ۱۷هزار و ۲۱۰ مورد بازرسی از سامانه های آبرسانی آب آشامیدنی انجام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه با تاکید بر ادامه نظارتها تا ۲۵ فروردین ماه، توصیه کرد: در صورت مشاهده نقص یا تخلف بهداشتی، مراتب را به سامانه بهداشت ۱۹۰ اطلاع دهید.

وی همچنین هشدار داد: از آشامیدن آب از منابع غیر مطمئن یا مشکوک در مسیر جاده‌ها و پارک‌ها خودداری نموده و به تابلوهای هشدار دهنده توجه نمائید.