پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا کرمانشاه "برگزیده کشور " شد

مفدا کرمانشاه

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه اعلام کرد: مفدا کرمانشاه موفق شد در بین ۶۷ شعب دانشگاهی مفدای سراسر کشور در جایگاه دانشگاه برتر فعال رسانه‌ای قرار گیرد و عنوان "مفدای برگزیده کشوری" را از آن خود کند.

دکتر غلامی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه عنوان کرد: این نتایج حاصل ارزیابی فعالیت‌های رسانه‌ای مفداهای سراسر کشور از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در خصوص تولید محتوا، نوآوری و خلاقیت در زمینه آفرینش‌های هنری در آوردگاه عظیم انتخابات یازدهم اسفندماه ۱۴۰۲ می باشد.

وی  به ضرورت برنامه‌های اجرایی و تولیدات رسانه‌ای مرتبط با ایام انتخابات اشاره کرد و گفت: سواد انتخاباتی و سواد رسانه‌ای برای تقویت مهارت مردم در درک پیام‌های انتخاباتی، شناخت، تولید و توزیع پیام‌های انتخاباتی، شناخت انگیزه‌ها، راهبردها و تاکتیک‌های تولید و توزیع‌کنندگان پیام‌های انتخاباتی ضرورت این روزهای کشور است که بر این اساس مدیریت روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در راستای عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ایجاد شور و نشاط انتخاباتی در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اقدام به تولید محتواهای متنوع با نوآوری و خلاقیت و انتشارات گسترده اخبار انتخاباتی نمود.

دکتر غلامی ادامه داد: محتواهایی از قبیل: مصاحبه های صوتی و تصویری، تولید محتواهای رادیویی و پادکست های صوتی، پاسخ گویی به شبهات انتخاباتی، تولید اینفوگرافی، عکس نوشت، پوستر، راه اندازی گسترده پویش دعوت، پویش نسخه حضور و پویش رای اولی ها توسط اعضای هیئت رئیسه اساتید، پزشکان، پرستاران و کادر درمان دانشگاه، برپایی نمایشگاه مصور از پیام هاو تصاویر انتخاباتی، روز شمار انتخابات، برگزاری مسابقات مجازی، فضاسازی، چاپ و نصب بنرهای تبلیغاتی در دانشکده ها و خوابگاه های دانشجویی، پوشش دهی خبری گسترده، تولید گزارش های تصویری، مسابقات عکاسی و... به منظور افزایش مشارکت حداکثری در انتخابات از جمله اقدامات این حوزه در بازه زمانی فوق بود.

وی قرارگیری مفدا کرمانشاه را به عنوان مفدای برگزیده کشوری از بین ۶۷ شعب دانشگاهی مفداهای سراسر کشور، نشان از تلاش‌ها و زحمات‌ شبانه ‌روزی مجموعه مفدا کرمانشاه و همچنین اهمیت نقش و جایگاه این پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی در سطح دانشگاه و استان دانسته و کسب این موفقیت بزرگ را به مجموعه دانشگاهی به ویژه حوزه فرهنگی دانشجویی دانشگاه، دانشجویان و مخاطبین همیشه همراه مفدا کرمانشاه تبریک گفت.