ارتقاء ۸ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه

ارتقاء

دبیر هیات ممیزه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد: در شصت و پنجمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه، با ارتقاء مرتبه علمی ۸ نفر از اعضای هیات علمی موافقت به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر رضا علی بخشی گفت: در این جلسه با ارتقاء مرتبه علمی دکتر کریم خوش گرد دکترای تخصصی فیزیک پزشکی ، دکتر علی گرگین کرجی دکترای تخصصی ایمنی شناسی پزشکی ، دکتر شیوا روشن خواه دکترای تخصصی علوم تشریحی و دکتر محمد حسین فرزایی دکترای تخصصی داروسازی سنتی از مرتبه دانشیاری به استادی موافقت بعمل آمد.

وی افزود: دکتر اکبر برزگر دکترای تخصصی مهندسی بهداشت حرفه ای ، دکتر علی اکبر ویسی رایگانی دکترای تخصصی پرستاری، دکتر سمیرا شیروئی دکترای تخصصی سم شناسی و داروشناسی و دکتر فرانک جعفری دکترای تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی نیز از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافتند.