کرمانشاه ؛ قطب درمان غرب کشور میزبان مسئولان دانشگاه های علوم پزشکی غرب

در این نشست موضوعاتی چون سلامت روان و اعتیاد ، اورژانس ها ، اداره بیمارستان ها ، توزیع نیروی تخصصی ، آزمایشگاه ها و پرستاری به بحث گذاشته شد.

نشست اعضای هیات رییسه دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی غرب کشور با حضور دکتر امامی رضوی معاون درمان وزارت  بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی صبح روز جهارشنبه 22 تیرماه در کرمانشاه برپا گردید.

در این نشست که دکتر ستایشی مسئول هماهنگی قطب غرب کشور و تعدادی از مدیران بخش های مختلف معاونت درمان و توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ، روسای دانشگاه ها و تنی چند از معاونان حضور داشتند هرکدام از دانشگاه ها به تفکیک به بحث و بررسی مسائل و مشکلات مربوط به درمان پرداخته و پیشنهادهای خود را جهت افزایش همکاری بین دانشگاه های غرب عنوان داشتند.

در این نشست همچنین موضوعاتی چون سلامت روان و اعتیاد ، اورژانس ها ، اداره بیمارستان ها ، توزیع نیروی تخصصی ، آزمایشگاه ها و پرستاری به بحث گذاشته شد.

۲۲ تیر ۱۳۹۰ ۱۵:۱۰