اخبار

رییس جمهوری وارد کرمانشاه شد

رییس جمهوری وارد کرمانشاه شد
رییس جمهوری اسلامی ایران به منظور بهره‌برداری از پنج پروژه صنعتی و یک پروژه عمرانی و همچنین آغاز عملیات اجرایی دو پروژه عمرانی صبح دوشنبه وارد فرودگاه کرمانشاه شد و مورد استقبال سید دادوش هاشمی استاندار و آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان قرار گرفت.

 

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود احمدی نژاد که در این سفر 'مهدی غضنفری' وزیر صنعت، معدن و تجارت و 'مجید نامجو' وزیر نیرو وی را همراهی می‌کنند، علاوه بر بهره برداری از کارخانه های 'تایرکورد'، 'سیمان سامان'، 'کاشی کاژه اسلام‌آباد غرب'، 'خمیرمایه پاک‌ مایه' و سد مخزنی زاگرس در گیلانغرب، همچنین عملیات اجرایی سد شرفشاه در سومار و نیز پروژه مونوریل (قطار شهری) کرمانشاه را آغاز می کند.

**خودکفایی در تولید ماده اولیه صنعت لاستیک
واحد صنعتی 'تایر کورد' از جمله پروژه‌های مهم صنعتی است که با سرمایه گذاری 197 میلیارد ریال و ظرفیت تولید سالانه 15 هزار تن نخ تایر به بهره‌برداری می‌رسد.
این واحد تولیدی، تنها کارخانه‌ در خاورمیانه است که علاوه بر منسوجات تایر اعم از پلی آمیدی و پلی استری و رایونی، منسوج تسمه نقاله، منسوجات تک لاتاب، دولاتاب، سه لاتاب، همچنین لاینرهای صنعتی را نیز تولید می‌کند.
با افتتاح این کارخانه که منسوجات پلی استری و پلی آمیدی آن به عنوان یکی از مواد اولیه اصلی صنایع لاستیک به شمار می‌رود، بخش زیادی از نیاز داخلی که تاکنون از خارج تهیه می‌شد، تأمین می‌شود.
در عین حال تولیدات این کارخانه علاوه بر تأمین بازارهای داخلی، به خارج از کشور نیز صادر خواهد شد.
تجهیزات به کار رفته در این مجتمع صنعتی، مجهز به مدرنترین فناوری روز جهان از کشورهای فرانسه، بلژیک، آلمان و انگلستان همراه با انتقال دانش فنی و تکنولوژیک دنیا است.
مجتمع صنعتی تایرکورد کرمانشاه در زمینی به وسعت 20 هکتار، اشتغالزایی مستقیم 250 نفر وغیرمستقیم دو هزار نفر را به دنبال دارد.

** افزایش روزانه هفت هزار تن سیمان کشور
کارخانه سیمان سامان غرب، دومین واحدی که قرار است با حضور رییس جمهوری به بهره‌برداری برسد، این واحد تولیدی با سرمایه‌ای بیش از سه‌ هزار و 150 میلیارد ریال راه‌اندازی شده که دارای دو خط تولید با ظرفیت تولید هر خط سه هزار و 500 تن کلینکر در روز و انواع سیمان از جمله تیپ‌های پنج، دو و یک و همچنین سیمان پرتلند پوزولانی و تولید بتن آماده خشک برای مصارف عمومی است.
در این واحد تولیدی، تمام استانداردهای زیست محیطی رعایت شده است ضمن آنکه برای کاهش آلاینده‌های زیست محیطی، علاوه بر رعایت استاندارد خروج غبار از واحدهای سیمانی، با تجهیزات به کار رفته غباری قابل رؤیت نخواهد داشت.

** بهره‌برداری از دومین کارخانه بزرگ تولید کاشی و سرامیک کشور
کارخانه 'کاشی کاژه' در زمینی به مساحت 12 هکتار با ظرفیت تولید سالانه 15 میلیون مترمربع انواع کاشی کف و دیوار و سرامیک گرانیتی، سومین پروژه‌ای است که به بهره‌برداری می‌رسد.
این مجتمع که از نظر ظرفیت تولید، دومین کارخانه کشور در زمینه تولید کاشی و سرامیک به شمار می رود، با سرمایه‌گذاری مشترک سازمان گسترش و بخش خصوصی، با هدف اشتغالزایی در منطقه محروم اسلام‌آباد غرب اجرا شده و در سه شیفت بیش از یکهزار نفر اشتغال ایجاد کرده است.
میزان سرمایه‌گذاری ریالی انجام شده در این طرح 303 میلیارد ریال و ارزی 28 میلیون یورو است، با توجه به مجاورت استان کرمانشاه با عراق و نیاز این کشور به مصالح ساختمانی می‌توان پیش‌بینی کرد که اجرای طرح کاشی کاژه، توسعه صادرات را نیز در پی خواهد داشت.

** تولید خمیرمایه برای تأمین سلامت و بهداشت نان
همچنین کارخانه تولید خمیرمایه 'پاک مایه' کرمانشاه، تنها واحد بیوتکنولوژی فعال در غرب کشور در شهرک صنعتی اسلام‌آباد با ظرفیت تولید سالانه سه هزار و 200 تن خمیرمایه خشک فوری امروز به بهره‌برداری می‌رسد.
این کارخانه که از فناوری 'فوگل بوش اتریش' بهره می‌برد دارای 114 پرسنل بوده و با سرمایه‌گذاری 324 میلیارد ریال در زمینی به مساحت دو و نیم هکتار احداث شده است.
هدف از تولید این محصول که در بسته‌ بندیهای 500 گرمی و کیوم، پنج کیلوگرمی و 10 کیلوگرمی به بازار عرضه خواهد شد، پیشگیری از هدررفتن سرمایه‌های ملی در نتیجه دور ریز نان و همچنین تأمین سلامت و بهداشت نان، پیشگیری از کم خونی، پوکی استخوان و بیماریهای گوارشی است که در نتیجه مصرف نانهای طبخ شده بدون استفاده از مایه مناسب، ایجاد می‌شود.

*آغاز کلنگ زنی پروژه قطار شهری کرمانشاه
همچنین همزمان با سفر رییس جمهوری به این استان، عمیات اجرایی پروژه مونوریل ( قطار شهری) کلانشهر کرمانشاه آغاز می شود.
مسیر اجرای این مونوریل به طول 13 کیلومتر و دو خطه است که شامل 12 ایستگاه و دو توقفگاه و پارکینگ می شود.
ظرفیت جابجایی مسافر در افق طرح (سال 1410) 16 هزار و 180 نفر در هر ساعت و در هر جهت (مسیر) اعلام شده است.
مبلغ قرارداد این پروژه نزدیک به 215 میلیون یورو است و زمان اجرای آن 42 ماه پیش بینی شده است.

* بهره برداری از سد مخزنی زاگرس و کلنگ زنی سد شرفشاه
بهره برداری از سد مخزنی زاگرس در گیلانغرب و آغاز عملیات اجرایی سد شرفشاه در سومار از دیگر طرحهایی است که قرار است همزمان با سفر رییس جمهوری به استان کرمانشاه بهره برداری و عملیات اجرایی آن آغاز شود.
تأمین آب زراعی بیش از هفت هزار و 400 هکتار اراضی غرب استان کرمانشاه، تأمین آب صنایع منطقه به میزان 12 و نیم میلیون متر مکعب در سال، توسعه صنعت شیلات، گردشگری و بهبود محیط زیست منطقه از جمله اهداف اجرای سد شرفشاه اعلام شده است.
اعتبار مصوب این پروژه در سال جاری 112 میلیارد ریال است و زمان اجرای آن به مدت پنج سال پیش بینی شده است.
سد مخزنی زاگرس نیز با هدف تأمین آب زراعی بیش از هشت هزار و 300 هکتار از اراضی دشتهای گیلانغرب و قصرشیرین و تأمین آب مورد نیاز صنعت منطقه به مقدار 15 میلیون مترمکعب در سال اجرا شده است.
 

۱۷ اَمرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید