مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه سنقر برگزار شد

در این مراسم ضمن تقدیر از فعالیتهای دکتر نادری ، دکتر روشنی نژاد بعنوان مدیر جدید شبکه معرفی شد.
امروز مراسم تودیع آقای دکتر نادری و معارفه دکتر روشنی  نژاد  بعنوان مدیر شبکه بهداشت و درمان سنقر برگزار گردید.
 در این مراسم که دکتر نیکبخت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ، دکتر حمزه معاونت محترم بهداشتی ،  مسئول محترم روابط عمومی دانشگاه  ، فرماندار و روسای ادارات و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر حضور داشتند دکتر نیکبخت از زحمات آقای دکتر نادری در طول دوره ریاست در شبکه بهداشت سنقر تقدیر نموده و برای دکتر روشنی نژاد سرپرست جدید شبکه بهداشت سنقر آرزوی توفیق نمود.
دکتر نادری و دکتر روشنی نژاد نیز طی سخنان خود ضمن تقدیر از تلاشهای کارکنان شبکه سنقر اظهار امیدواری کردند که با همکاری هرچه بیشتر ، روز به روز شاهد پیشبرد اهداف بهداشتی در این شبکه باشیم.
در ادامه فرماندار این شهرستان از زحمات دکتر نادری تشکر کرده و برای دکتر روشنی نژاد آرزوی موفقیت کرد. درادامه حکم سرپرستی شبکه بهداشت و درمان سنقر توسط ریاست محترم دانشگاه به آقای دکتر روشنی نژاد ابلاغ گردید.
 در پایان دکتر نیکبخت ، دکتر حمزه و فرماندار و مسئولین شبکه سنقر از بیمارستان  قدیم و جدید سنقر بازدید نمودند.