حمایت همه جانبه دانشگاه برای سلامت مادران باردار

تلاش دانشگاه برای این است که خدمات مورد نیاز این گروه مهم از جامعه به نحو مطلوبی انجام شود.

جلسه کمیته مرگ و میر مادران باردار در روز پنج شنبه 11 تیرماه با حضور ریاست دانشگاه ، تنی چند از معاونان و مدیران گروه های آموزشی تشکیل و در مورد مخاطرات و هماهنگی لازم برای حمایت از مادران باردار تبادل نظر شد.

در این نشست مصوب گردید پروتکلی برای سیر درمان مادران باردار از طریق معاونت درمان تدوین و به کلیه واحدهای تابعه و غیر تابع داشگاه ارسال و نظارت گردد تا خدمات مورد نیاز این گروه مهم از جامعه به نحو مطلوبی انجام شود.

همچنین مقرر گردید که لیست بیماری های جدی و مخاطره آمیز در دوران بارداری توسط گروه زنان به حوزه معاونت امور بهداشتی اعلام تا در سیر پیشگیری از بارداری ناخواسته به آگاهی این قشر از مادران رسانده شود.

۱۱ تیر ۱۳۸۸ ۱۱:۵۷