مراسم تجلیل ازبهورزان شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

دکتر حمزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به متنوع بودن وظایف وسختی کار بهورزان محترم از زحمات آنان قدردانی نمود .

مراسم تجلیل ازبهورزان شهرستان کرمانشاه درتاریخ 18/8/90 برگزار گردیـــد

دراین مراسم ابتدا آقای دکتر حمزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ایراد سخن پرداخت وبا اشاره به متنوع بودن وظایف وسختی کار بهورزان محترم از زحمات آنان قدردانی نمود .

سپس آقای دکتر نصیری سرپرست مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه به بحث پیرامون نقش مهم بهورزان درســـلامت جامعه به عنوان سطح اول ارائه خدمات بهداشتی اشاره نمود و وظایف آنان رابسیار حساس وارزشمندخواندوآنان را به ارائه هرچه بهتر ودقیق تر خدمات بهداشتی اولیه به مردم فراخواند.
درادامه با حضورگروه نمایش واجرای مسابقه برنامه ها ادامه پیدا کردودرپایان با اهداء لوح تقدیروهدایایی از زحمات ارزشمند بهورزان نمونه خانه های بهداشت تابعه مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه تقدیر وتشکر بعمل آمد.