قله میرزایی فتح شد.

برنامه بعدی صعود به قله بیستون می باشد
طی هماهنگی بعمل آمده رأس ساعت 00/06 تاریخ 18/09/1390 داوطلبین صعود قله میرزایی  به اسامی :آقایان پّردلی،خزایی،منتظریانی،داهیم،مظاهری،عسکری،دکترشیبت­زاده،علیرضا حیدری ، خنجری ،عبدی ،بهرامیان و محمدی از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه پس از اقامه نماز صبح سوار مینی ­بوس دانشگاه شدند و طی مسیر ، تعدادی دیگر از همکاران به جمع آنها ملحق شدندو به سمت جاده سنقر حرکت نمودندو ازسه راهی میان­راهان به سمت جاده کامیاران ادامه مسیر دادند حوالی روستای کندوله سمت چپ از سه راهی روستای سیاه خانی که منتهی­الیه آن روستای کُر زاغه می­باشد رسیدند. راهنما  این برنامه آقای نادر منتظریانی بود گروه مذکور درساعت 00/07 از مینی­بوس به رانندگی آقای قربانعلی صیدی پیاده شدندو صعود به سمت قله میرزایی به ارتفاع 3050مترآغاز گردید با پشت سر گذاشتن تنگه­های شیب ملایم و دامنه­ها سرانجام در ساعت 00/11 قله به لطف خداوند وبا تلاش و هماهنگی گروه فتح گردیدهوای آن روز صاف همراه با وزش بادهای سرد شدید بودجهت بازگشت مسیر به سمت جنوب­غربی مقداری تغییر داده شد ادامه حرکت به منظور اقامه نماز و صرف نهار در ساعت 00/13 متوقف گردید مجدداً ادامه حرکت بعد از نیم ساعت آغاز گردید در نهایت از تنگه ­ای که بین ارتفاعات یافته و هزارخانی قرار گرفته بود پایین آمدند گروه در ساعت 00/16 سوار مینی­بوس شدند و با سلامت کامل و بدون هیچ مشکلی به سمت دانشگاه حرکت نمودند.
برنامه بعدی صعود به قله بیستون ،ساعت حرکت پس از اقامه نماز اول­وقت صبح روز جمعه تاریخ 02/10/1390 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می­باشد.

علاقمندان می توانند با داشتن بیمه ورزشی رشنه کوهنوردی و تجهیزات زمستانی در برنامه مذکور شرکت نمایند.