اولین همایش قرآن پژوهی و طب در کرمانشاه برگزار شد.

در این همایش که محققان و صاحب نظران علوم قرآنی و پزشکی حضور داشتند ، جنبه های گوناگون پزشکی و سلامت در قرآن مورد کنکاش و بررسی قرار گرفت.

اولین همایش قرآن پژوهی و طب صبح روز یکشنبه بیستم آذرماه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این همایش که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت تحیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید 15 تن از محققان بر اساس حوزه دانشی خود در عرصه های گوناگون پزشکی و بهداشت به ارائه مقاله پرداختند.

دکتر اصفهانی رییس دانشکده طب سنتی و حجه الاسلام و المسلمین ملک زاده مدرس حوزه و دانشگاه به عنوان سخنران مهمان در این همایش حضور یافتند و در ابتدای همایش پیام حضرت آیت اله جوادی آملی به همایش که اشارات عالمانه ای به سلامت و علوم گوناگون در قرآن داشت به صورت تصویری پخش گردید.