انجمن های ورزشی کارکنان فعال می شوند.

اداره تربیت بدنی کارکنان دانشگاه مسئولان انجمن های ورزشی کارکنان را معرفی نمود.

براساس این خبر دکتر غلامرضا محسنی به عنوان مسئول انجمن ورزشی رشته کشتی کارکنان ، فرشته موسوی به عنوان مسئوول انجمن ورزشی رشته آمادگی جسمانی بانوان ، حسین بیگلری به عنوان مسئول انجمن ورزشی پیشکسوتان کارکنان و یعقوب حیدری به عنوان مسئول انجمن ورزشی رشته تکواندو کارکنان از سوی رییس تربیت بدنی کارکنان دانشگاه انتخاب شدند.

همچنین دکتر همایون اسماعیلی رییس تربیت بدنی دانشگاه طی ابلاغ های دیگری نامدار شکری ، دکتر شهرام روشنی نژاد  ، دکتر حسین امیری و طیبه بهرامی را به ترتیب به عنوان مسئول انجمن ورزرشی فوتبال ، شطرنج ، جودو و شطرنج بانوان معرفی نمود.

گفتنیست  مسئولیت انجمن های ورزشی تنیس روی میز ، آمادگی جسمانی  ، تیراندازی  ، کوه نوردی و والیبال کارکنان نیز به ترتیب به دکتر پرهام نوباری ، حمید ناصری ، بهرام بهروش ، سیامک پردلی و ذوالفقار غلامحسین پور سپرده شد.