دکتر نیکبخت از آثار بیستون بازدید کرد.

دکتر نیکبخت رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به همراه معاونین و کارکنان دانشگاه و خانواده هایشان در روز جمعه بیست و پنجم آذرماه رأس ساعت 7 صبح ضمن پیاده روی و کوهنوردی آثار تاریخی بیستون را از نزدیک بازدید کرد.
 دکتر نیکبخت رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به همراه معاونین و کارکنان دانشگاه و خانواده هایشان در روز جمعه بیست و پنجم آذرماه رأس ساعت 7 صبح ضمن پیاده روی و کوهنوردی آثار تاریخی بیستون را از نزدیک بازدید کرد.
در این بازدید سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین و تعدادی از پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین نیز حضور داشتند.
در این برنامه مهندس عمرانی کارشناس میراث فرهنگی ، بعنوان راهنما توضیحات لازم را درخصوص آثار تاریخی در حین بازدید ارائه داد و همکاران ضمن پیاده روی و کوهنوردی به مدت 3 ساعت آثار تاریخی بیستون از جمله کتیبه بیستون ، طاق سنگی ، مجسمه هرکول ، پایه های کاخ ساسانی ، غار شکارچیان ،کاروانسرای شاه عباسی و ... را از نزدیک مشاهده کردند