زنی میانسال که در فضای مجازی اقدام به تبلیغ و فروش داروهای غیر مجاز در کرمانشاه می کرد، ناکام ماند.

زنی میانسال که با ایجاد سایتی در فضای مجازی اقدام به تبلیغ و فروش داروهای غیر مجاز می کرد، با هوشیاری کارشناسان پلیس فتای کرمانشاه دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد .

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، در پی کسب اطلاعاتی مبنی بر تبلیغ و فروش داروهای غیر مجاز در فضای مجازی (اینترنت)، پیگیری موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) انتظامی استان کرمانشاه قرار گرفت .
بنا بر این گزارش، پس از تشکیل پرونده و اخذ دستورات قضایی لازم، سایت اینترنتی مذکور فیلتر شده و با پیگیری های انجام شده آدرس واحد صنفی مورد استفاده متهم نیز شناسایی شد .
 سرانجام روز گذشته ماموران پلیس فتای کرمانشاه با همراهی بازرسان دانشگاه علوم پزشکی از محل مذکور بازرسی بعمل آورده و مقادیری داروهای غیر مجاز کشف و ضبط کردند .

متهم پرونده که زنی میانسال می باشد، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد .