دکتر نیکبخت : برای رسیدگی بهتر به بیماران باید از سازمان های مردم نهاد یاری بجوییم.

در این نشست دکتر نیکبخت یک مکان با تجهیزات کامل اداری را جهت فعالیت انجمن و خیرین MS در اختیار آنان قرار داد.

در نشستی که با حضور اعضای انجمن MS  و رییس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد ، راه های کمک به بیماران و ارتقای تجهیزات درمانی مورد نیاز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر محمدرضا نیکبخت در این نشست گفت : برای رسیدگی بهتر به بیماران باید از سازمان های مردم نهاد یاری بجوییم.

ریییس دانشگاه افزود : برای توفیق کار مدد گرفتن از افراد سرشناس که پایگاه مردمی و اجتماعی دارند می تواند موثر باشد.