قله بیستون و مردان استوار گروه کوهنوردی

برنامه بعدی صعود به قله خان­گرمز صبح روز جمعه تاریخ 16/10/1390 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می­باشد.
در روز دوم دیماه داوطلبین صعود قله بیستون  به اسامی آقایان پّردلی،خزایی،منتظریانی،داهیم،عسکری،دکترشیبت­زاده،علیرضا حیدری ، عبدی ،بهرامیان و محمدی از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه به سمت بیستون حرکت نمودند
کوهنوردان یادشده ازابتدای جاده سنقر  درساعت 00/07 از مینی­بوس به رانندگی آقای قربانعلی صیدی پیاده شدندو صعود به سمت قله بیستون به ارتفاع 2800متراز منطقه جگرتاوان آغاز گردید با پشت سر گذاشتن شیب دامنه آن کوه راهنمای گروه آقای م م با کوه­گرفتگی شدیدمواجه شد.
پس از مختصر استراحتی به ایشان توصیه گردید که جهت استراحت به منزل برگردند و مسیر گروه از سخره­های ناآشنا به سمت اولین دره سمت راست (دره میان)تغییر یافت سپس از داخل دره به سمت تنگه بین ارتفاعات قلل زنهان و بیستون پیش رفتند سرانجام در ساعت 00/11 نزدیک به قله بیستون بدلیل کسالت یکی از کوهنوردان محترم تصمیم گروه بر این شد ادامه مسیربه سمت راه میشه­ری باشد طی هماهنگی که با راننده محترم مینی­بوس بعمل آمد رأس ساعت 30/13 کوهنوردان مذکور در منطقه پلیس راه کرمانشاه بیستون سوار مینی بوس شدندو با سلامت کامل به به سمت دانشگاه حرکت نمودند.
برنامه بعدی صعود به قله خان­گرمز ،ساعت حرکت پس از اقامه نماز اول­وقت صبح روز جمعه تاریخ 16/10/1390 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می­باشد.

توصیه می شود  داوطلبین محترم جهت شرکت با داشتن بیمه ورزشی و تجهیزات زمستانی اقدام نمایند.

۳ دی ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹