اعضای گروه کوهنوردی دانشگاه این بار در خان گرمز

برنامه بعدی صعود به قله دالاخانی می­باشد
اعضای گروه کوهنوردی دانشگاه این بار در خان گرمز.
سرپرست گروه کوهنوردی با اعلام خبر فتح این قله گفت : داوطلبین صعود قله خان­گرمز  به اسامی آقایان پّردلی،خزایی،منتظریانی،داهیم،عسکری،دکترشیبت­زاده،علیرضا حیدری ، عبدی، خنجری ، بهرامیان، محمدی­و برادران امجدیان از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه پس از اقامه نماز صبح سوار مینی ­بوس دانشگاه شدند و به سمت شهرستان تویسرکان  حرکت نمودند  بعد از آبادی گودین،  ازروستاهای  ولاشجرد و سازیان  عبور نمودند وبه منطقه حفاظت شده محیط زیست خان­گُرمَز رسیدند .
از آنجایکه گروه کوهنوردی آناهیتا و سازمان هلال احمر شهرستان کنگاور هماهنگی لازم را جهت کوهپیمایی درمنطقه یادشده  بعمل آورده بودند گروه مذکور به اتفاق  دیگر کوهنوردان مدعو که تعداد آنها به  120 نفر می­رسید در ساعت 00/08 شروع به صعود از منطقه مشخص شده نمودند رأس ساعت 15/11 قله 2850متری پوشیده از برف در وضعیت جوی مناسب فتح گردید پس از مختصر استراحتی مسیر بازگشت ادامه خط­الرأس قله را دنبال نمودند و از مناظر و شکارهای آن منطقه لذت بردند.
 حوالی ساعت 00/14 در مسجد بین راهی سه­راهی نهاوند پس از بجای آوردن نماز وصرف ناهار به سمت کرمانشاه حرکت نمودند و گروه کوهنوردی دانشگاه ساعت 00/16 به حمد خداوند متعال بدون مشکلی به مبداحرکت (ساختمان شماره یک دانشگاه)رسیدند.
سیامک پردلی افزود : برنامه بعدی صعود به قله دالاخانی می­باشد راهنمای برنامه آقای خنجری می­باشد که مقرر گردیده صعود فوق از شهرستان صحنه آغاز گردد وپس از فتح قله از منطقه قوری چای بازگردند  ،ساعت حرکت پس از اقامه نماز اول­وقت صبح روز جمعه تاریخ 30/10/1390 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می­باشد.

وی توصیه کرد داوطلبان بیمه ورزشی و تجهیزات زمستانی داشته باشند.