بازدید هیات رییسه دانشگاه از شبکه اسلام آباد

در این بازدید ریاست دانشگاه ضمن دیدار با امام جمعه شهرستان در خصوص مهمترین مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان به تبادل نظر پرداخت و سپس هیات رئیسه نیز به صورت تیمی(4 تیم)از ستاد شبکه و مرکز بهداشت ؛بیمارستان؛مرکز حمیل و دیگر مراکز شهری بازدید نمودند و در نهایت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت به ارائه گزارش پرداختند.

در روز بیستم دیماه هیات رئیسه دانشگاه به سرپرستی دکتر نیکبخت از شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام اباد غرب بازدید نمودند.

در ادامه دکتر پرمهر رییس شبکه  به ارائه گزارش مهمترین فعالیت ها ،دستاوردها،برنامه ها و مشکلات بخش بهداشت و درمان پرداخت و خواستار عنایت ویژه هیات رئیسه به منظور رفع مشکلات شد.

در این نشست همچنین از خانم مرضیه طیاری همکار بیمارستان امام خمینی(ره)به نمایندگی از خانواده طیاری به خاطر اهداء یک دستگاه همو دیالیز به ارزش 230000000ریال با اهداء لوح تقدیر و هدایا قدر دانی به عمل امد.