نشست قطب پنجم دارویی کشور در کرمانشاه برگزار شد.

معاونین غذا و دارو و مدیران غذا, دارو, آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و واحدهای نظارت بر تجویز و مصرف داروی دانشگاههای علوم پزشکی استانهای ایلام, کردستان, همدان , لرستان و کرمانشاه در کرمانشاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

معاونت غذا و دارو کرمانشاه مرکز قطب پنجم دارویی کشور است و این قطب استانهای ایلام, کردستان, همدان, لرستان و کرمانشاه را شامل می شود.

در روز چهارشنبه 21 دی ماه 1390 جلسه قطب پنجم  دارویی کشور در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

در این جلسه معاونین غذا و دارو و مدیران غذا, دارو, آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و واحدهای نظارت بر تجویز و مصرف داروی دانشگاههای علوم پزشکی استانهای ایلام, کردستان, همدان , لرستان و کرمانشاه در کارگاههای مربوطه پیرامون موارد مرتبط به بحث و تبادل نظر پرداختند.

۲۵ دی ۱۳۹۰ ۰۸:۱۹