بر فراز پراو زمستانی

برنامه بعدی صعود به قله بلوچ و دیدار از غار مر طلسم است ساعت حرکت پس از اقامه اول­وقت نماز صبح روز جمعه تاریخ 28/11/1390 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می­باشد.علاقمندان می­توانند با داشتن کارت بیمه ورزشی ،تجهیزات زمستانی کوه و چراغ­قوه در برنامه مذکور شرکت شرکت نمایند.
داوطلبین گروه کوه­نوردی این دانشگاه به اسامی آقایان پّردلی،منتظریانی،خزایی، داهیم، بهرامیان، علیرضا حیدری، خنجری و محمدی،دکترشیبت­زاده­،عبدی وعسکری روز جمعه تاریخ 14/11/1390 در ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه پس از بجای آوردن نماز جهت کوهنوردی در هوای زمستانی کوه پراو(شیخ­علی­خان) به ارتفاع 3350 متر  سوار مینی ­بوس دانشگاه (به رانندگی آقای صیدی ) شدند.کوه پیمایی گروه مذکور حدود ساعت 00/07 شروع شد بعداز ده دقیقه با پوشش سفید کوه روبرو شدند ضخامت برف در قسمت­های مختلف متغیر بود برخی مسیرها به یک مترمی­رسید و مستلزم برف­کوبی بودساعت 30/09 مختصری صبحانه در غار یک شبه صرف شد ساعت 30/11به پناهگاه رسیدند پس از استراحت رأس ساعت 00/13 قله شیخ­علی خان فتح گردید در آن محل خوشبختانه هوای آفتابی بدون باد حاکم بود و عظمت خداوند که غیر قابل وصف می­باشد به راحتی احساس و دیده می­شد. شایان ذکر است موقع پایین آمدن بدلیل گرمی هوا که موجب نرم شدن لایه­های برف شده بود سبب محدودیت حرکتی گروه گردید به عبارتی حرکت بصورت پای شتری و فرو رفتن در برف تا نیمه بدن بود به هرجهت طی برنامه ریزی صورت گرفته ساعت 30/16 آخرین نفر سوار مینی بوس گردید وبدون مشکل به سمت دانشگاه حرکت نمودیم.
برنامه بعدی صعود به قله بلوچ  و دیدار از غار مر طلسم است ساعت حرکت پس از اقامه اول­وقت نماز صبح روز جمعه تاریخ 28/11/1390 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می­باشد.علاقمندان می­توانند با داشتن کارت بیمه ورزشی ،تجهیزات زمستانی کوه و چراغ­قوه در برنامه مذکور شرکت شرکت نمایند.