کلنگ احداث پروژه های بزرگ در سال آتی

ساخت بیمارستان 540 تختخوابی و مرکز سوختگی از مهمترین پروژه های سال 91 خواهند بود.

دکتر نیکبخت  در مراسم تجلیل از فعالان عرصه فرهنگی دانشگاه که در سالن اجتماعات بوستان برگزار شدضمن اعلام هزینه نمودن دویست و چهل میلیارد ریال سال 90 در قالب پروژه های عمرانی موثر در ارتقاء سلامت استان اظهار داشتند انشاء ا... با افتتاح پروژه های جدید در حال احداث و همچنین کلنگ زنی پروژه های متعدد مصوبات سفر مقام معظم رهبری و هیئت محترم دولت و همچنین هزینه نمودن از درآمدها ، سال 91 با یاری خداوند سال پربارتری از جنبه عمرانی خواهد بود/ وی افزود ساخت بیمارستان 540 تختخوابی ساخت مرکز سوختگی و تکمیل پروژه های مصوب سفر هیأت دولت افق روشن نظام سلامت منطقه را متحول خواهد کرد ، وی در خصوص افزایش تعداد اعضای هیأت علمی دانشگاه که می تواند روند صعودی پیشرفت ها و پژوهش های دانشگاه را دو چندان کند را بسیار مهم ارزیابی و گفت پیگیر این امر هستیم و برای تحقق آن نیاز به نظر مساعد وزیر محترم بهداشت و درمان و آموزش وزارت متبوع هستیم که انشاء ا... این امر عملی شود.