دکتر اسماعیلی رئیس اداره تربیت بدنی کارکنان دانشگاه فعالیتهای این اداره را به شرح ذیل بیان نمودند

تشکیل انجمن های گروه های مختلف ورزشی: آقایان و بانوان شامل:کشتی ـ تکواندو ـ ایروبیک ـ بدنسازی ـ آمادگی جسمانی ـ طناب کشی....
تشکیل انجمن های گروه های مختلف ورزشی: آقایان و بانوان شامل:
         کشتی ـ تکواندو ـ ایروبیک ـ بدنسازی ـ آمادگی جسمانی ـ طناب کشی
      تنیس روی میز ـ شطرنج ـ تیراندازی ـ دارت
       فوتسال ـ والیبال ـ بسکتبال
      کوهنوردی ـ دوچرخه سواری ـ شنا

در حال حاضر گروه های ورزشی در سالن های ورزشی فجر و شهدا و سالن های استیجاری سطح شهر کرمانشاه دایر می باشد و پیاده روی و کوه پیمایی خانوادگی هر صبح جمعه برگزار است و در آتی برنامه استخر شنا ـ دوچرخه سواری ـ تیراندازی و احتمالاً ورزش های هوایی اعلام می گردد.
برنامه های تقویمی ورزشی کشوری و هماهنگ با سایر ادارات استان اعلام و انجام می پذیرد و تعدادی سالن های ورزشی معاونت های مختلف در حد تجهیز وسایل ورزشی در دست اقدام می باشد.
در خصوص ورزش های حرفه مثل کوهنوردی با عنایت ریاست محترم دانشگاه در سطح بین المللی نیز برنامه ورزشی ایجاد گردیده است.