دکتر ناهید خادمی : جشن روز زن به تفکیک در مراکز برگزار می گردد.

دکتر ناهید خادمی : جشن روز زن به تفکیک در مراکز  برگزار می گردد.
مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) ، روز و هفته گرامیداشت مقام زن را به همه همکاران تبریک گفت.

دکتر ناهید خادمی عنوان کرد : به همین مناسبت در معاونت ها ، شبکه ها و بیمارستان ها به تفکیک مراسم جشن برگزار می گردد.

دکتر خادمی در ادامه به بیان اسامی روزهای هفته زن پرداخت و گفت: روز شنبه 91/2/23 به نام روز زن ارزش‌های اسلامی و تعالی جامعه فاطمی، 91/2/24 زن،‌بصیرت، عفاف و بیداری اسلامی 91/2/25 زن زندگی سالم، ‌نشاط و تحکیم بنیاد خانواده 91/2/26 زن، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و رونق تولید ملی چهارشنبه 91/2/27 زن ولایت مداری و کرامت انسانی 91/2/28 زن امنیت و مشارکت اجتماعی و 91/2/29 را روز زن، ایثار، جهاد و فرهنگ انتظار نامگذاری شده است.