کلینیک ویژه شماره 2 دانشگاه راه اندازی شد.

محمود فخری : هم اکنون در این کلینیک پزشک فوق تخصص روماتولوژی ، متخصص قلب و عروق و متخصص اطفال و تغذیه از ساعت 3:30 بعد از ظهر بیماران را پذیرش می نمایند.

کلینیک ویژه شماره 2 دانشگاه علوم  پزشکی دانشگاه علوم پزشکی با همکاری جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه راه اندازی شد.

سرپرست کلینیک های ویژه دانشگاه علوم پزشکی با اعلام این خبر گفت : به دنبال استقبال گسترده مردم از کلینیک مهدیه به دلیل ارائه خدمات مناسب و بهره از متخصصان و پزشکان فوق تخصص برجسته و بر اساس سیاست تمرکز زدایی از محوطه پارکینگ شهرداری و خیابان های اطراف آن ، دانشگاه نسبت به ایجاد کلینیک تخصصی و فوق تخصصی شماره 2 در خیابان شهید جعفری (کسری ) نرسیده به میدان آزادگان ، ساختمان جمعیت هلال احمراقدام نمود.

محمود فخری گفت : هم اکنون در این کلینیک پزشک فوق تخصص روماتولوژی ، متخصص قلب و عروق و متخصص اطفال و تغذیه از ساعت 3:30 بعد از ظهر بیماران را پذیرش می نمایند.

وی با اشاره به آماده سازی امکانات فیزیوتراپی و بازتوانی بیماران قلبی گفت : به زودی فیزیوتراپی بیماران قلبی در این کلینیک آغاز می شود و بناست در آینده نزدیک امکانات و بخش های تشخیصی و پاراکلینیکی نیز در این مرکز راه اندازی شود.