هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان هسته پیشتاز کشور معرفی شد.

هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان هسته پیشتاز درزمینه ارائه نرم افزار جامع واحد تحقیقات و بانک منابع معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی هسته گزینش نرم افزار جامع واحد تحقیقات هسته های گزینش در سال 1388 در هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و به هیات مرکزی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ارائه گردید تا آنجا که یکی از ملاک های ارزیابی وضعیت هسته های گزینش کشور نحوه استفاده از نرم افزار مذکور می باشد.

گفتنی است فرآیند تحقیقات به عنوان رکن اصلی عملیات جاری در گزینش از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد که مس طلبد جهت مدیریت آن از یک سامانه دقیق و جامع استفاده گردد.

این سامانه از دو بخش که یکی به مدیریت فرآیند تحقیقات و بخش دوم به بانک منابع یعنی ثبت اطلاعات افرادیکه محققین گزینش جهت کسب اطلاعات در خصوص داوطلبان استخدام به آنها مراجعه می کنند.