برنامه بعدی صعود به قله سهند آذربایجان شرقی می باشد.

قله مرتفع آزادکوه (شاهزاده کج گردن) 4390متری طی یک روز توسط گروه کوهنوردی دانشگاه حین عبور از دره و گردنه های حد فاصل استان های مازندران و البرز به مسافت 25 کیلومتر در 5/11ساعت فتح گردید.
 در این برنامه گروه کوهنوردی این دانشگاه به اسامی آقایان پُردلی،منتظریانی،دکتر شیبت زاده،داهیم،علیرضا حیدری، خنجری، عبدی, خزایی،کاکایی ،بهرامیان ونظرآبادی رأس ساعت 00/06 تاریخ 01/06/1391 سواروسایل نقلیه دانشگاه ( مینی­بوس به رانندگی آقای­ خلیل منصوری) شدند و جهت صعود به قله 4390متری آزادکوه استان مازندران حرکت نمودندپس ازسپری نمودن 78کیلومتر از جاده کرج به سمت چالوس به پل زنگوله رسیدند از آن محل از جاده یلده  روستاهای کمربن،نسن،میناک (40 کیلومتر)طی نمودند سپس از فرعی سمت راست به طرف روستاهای کلاک (پایین و بالا ) رفتند شب در روستای کلاک علیا در فضای آزاد اسکان نمودند.لازم به ذکر است مدیریت شواری روستای مذکور از ضعف بالایی برخوردار بود و نتوانست حداقل امکانات (اسکان یا سرویس بهداشتی )را جهت  گروه کوهنوردی که با ماشین دولتی در آن روستا جهت صعود به آزادکوه حاضر شده بودند مهیا نماید و جالبتر آنکه درب مسجد آن روستا پس از اذان صبح قفل بود.

علی ­ای­حال  گروه کوهنوردی یادشده پس از اقامه نماز صبح ساعت 30/05 تاریخ 02/06/1391 با راننده محترم قرار ملاقات را ساعت 00/17 همان روز را در روستای وارنگه رود گذاشتند و از مسیر پایکوب کنار رودخانه آن روستا که رود آن از داخل دره­های مجاور آزاد کوه به آن روستا می رسید حرکت نمودند راهنمای برنامه آقای نادر منتظریانی بود ساعت 00/08 به گردنه چورن رسیدند وپس از مختصر نفس گیری ساعت 10/09 با توکل به خدا قله با عظمت آزاد کوه توسط گروه مذکور فتح گردیداین قله ازشمال به دره رودخانه بلده ازشرق به دره کلاک ازغرب به دره نسن وازجنوب به دره وارنگرود محدودمی باشد.و قله های مرتفع چشم انداز آن از شرق  موافق چرخش عقربه ساعت به ترتیب دماوند،نرگس،پالون گردن،خُلنو،سرچال،کلون بستک،هرزه کوه،توچال،شاه البرز،کهار،ناز،علم کوه و تخته سلیمان چشم هر بیننده ای را وسوسه می­نماید وضعیت جوی هوا مناسب بود مسیر بازگشت به سمت گردنه چورن شروع شد وجهت رفتن به وارنگه رود از گردنه چورن به سمت قعر دره سمت را ست (دره نسن)پایین رفتیم در این دره هم رودانه اب معدنی جالبی جاری بود ادامه مسیر تا گردنه سوتک ادامه یافت از آن گردنه مذکورمسیر پایکوب مشخص بود مسیر ادامه یافت تا به اتاقک محیط بانی رویت شد از این مکان جویبارآب معدنی دیگری جاری بود که منتهی الیه آن با وسعت بیشتر به وارنگه رود می رسد مسیر توسط گروه همچنان ادامه یافت در نهایت درساعت 00/17  به مینی بوس دانشگاه رسیدیم وپس از تعویض لباس به سمت کرمانشاه حرکت نمودیم در نهایت ساعت 30/05 روز 03/06/1391 بدون مشکلی به ساختمان ستاد دانشگاه رسیدند.

کل مسیرکوهپیمایی 25 کیلومتر در یک روز که 5/11 ساعت بطول انجامید.

-برنامه بعدی صعود به قله سهند واقع در آذربایجان شرقی می­باشد ساعت حرکت پس ازاقامه نماز اول وقت (صبح) تاریخ 15/06/1391 روز چهارشنبه از ساختمان شماره یک دانشگاه می­باشد.چنانچه اعلام گردید در ایام صعود به قله سهند وضعیت جوی هوا نامناسب است مسیر صعود به رشته کوههای گرین در استان لرستان تغییر می یابد و زمان حرکت ساعت 00/02 تاریخ 17/06/1391  روز جمعه می­باشد.علاقه مندان جهت ثبت نام و شرکت در برنامه می­توانند حداکثر تا تاریخ 08/06/1391 با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی به شماره تماس 09183351263دانشگاه هماهنگی نمایند.