طرح پایش سلامت عشایر کرمانشاه پایش عشایر کرمانشاه +گزارش تصویری

این پایش این بار در مناطق سراب نیلوفر ، کوزران ، ماهیدشت و سرفیروزآباد کرمانشاه انجام گرفت.

طرح پایش سلامت عشایر کرمانشاه

توسط دانشگاه علوم پزشکی اجرا شد

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه اجرای طرح پایش سلامت عشایر روز جمعه در مناطق سراب نیلوفر، کوزران ، ماهیدشت و سرفیروز آباد عشایر را ویزیت رایگان نمودند.

طرح پایش سلامت عشایر کرمانشاه که در دوسال اخیر توسط دانشگاه علوم پزشکی اجرا می گردد این بار در مناطق سراب نیلوفر ، کوزران ، ماهیدشت و سرفیروزآباد اجرا و به تعداد 300 خانوار و جمعیتی بالغ بر 1400 نفر خدماتی از قبیل: کنترل سلامت آب ، واکسیناسیون ، کنترل بیماری سل ،زنان باردار، وبای التور ، دندانپزشکی و مقاوم سازی دندان کودکان در قالب 15 اکیب پزشکی ارائه نمودند.

حضور دندانپزشکان با یونیت های سیار و متخصصان داخلی ، زنان و اطفال در این پایش سلامت ؛ سطح خدمات دهی را گسترش و ارتقاءداده بود.

در این پایش که با حضور معاونت سیاسی استاندار، فرماندار کرمانشاه ، ریاست دانشگاه ، مدیر امور عشایری استان وجمعی دیگر از مسئولان برگزار گردید، توزیع بسته های بهداشتی و داروی رایگان نیز از جمله خدمات دانشگاه علوم پزشکی بود.

پایش عشایر