دکتر عبدالمالکی بعنوان سرپرست شبکه بهداشت هرسین منصوب شد

دکتر نیکبخت: مدیران بایستی ضمن تلاش برای افزایش درآمدهای دانشگاه دغدغه اقشار ضعیف جامعه را هم داشته باشند.

امروز جلسه تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت هرسین در سالن اجتماعات این شبکه برگزار شد. در این مراسم که با حضور دکتر نیکبخت و جمعی از مسئولین دانشگاه و شهرستان  با همراهی کارکنان شبکه بهداشت هرسین در سالن اجتماعات این شهرستان برگزار شد از زحمات دکتر علی محمدی در دوران مسئولیت تقدیر شد.

دکتر محمدی در این مراسم گزارشی از عملکرد 42ماهه خود در شبکه هرسین را ارایه  کرد.

ریاست دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تقدیر از فعالیت های دکتر محمدی در دوران تصدی این مسئولیت به عملکرد دانشگاه در زمینه های مختلف اشاره کرد و خواستار تلاش مدیران در حوزه های مختلف برای افزایش درآمدهای دانشگاه شد. دکتر نیکبخت همچنین خواستار توجه جدی مدیران به اقشار کم درآمد جامعه شد و پایش جمعیت عشایر استان را گامی در این زمینه دانست.