تمرین نهایی راکبین دوچرخه سواران داوطلب دانشگاه ساعت 00/15 روز یکشنبه تاریخ 07/08/1391 از ستاددانشگاه
به سمت تنگه ریواسه (روستای چالابه) هماهنگی شده است.همان طور که قبلاً اطلاع رسانی گردیدتمرینات فوق جهت پیمودن مسافت ستاد دانشگاه تا امام زاده محمد می باشد . زمان شروع همایش انشااله پس از اقامه نماز اول وقت روز چهارشنبه تاریخ 10/08/1391 می باشد.

اولین تمرین دوچرخه سواری در ساعت 00/07 تاریخ 04/08/1391 با حضور 9 نفر از دوچرخه سواران داوطلب دانشگاه برگزار گردید. شروع تمرین از ساختمان ستاد داشگاه به سمت میدان معلم وسپس قسمت فوقانی پارک کوهستان و از آنجا به سمت شهرک آناهیتا ، جاده کمربندی در نهایت  دانشکده بهداشت بطول انجامیدو بدلیل بارش باران ادامه تمرین گروهی دوچرخه سواری  به روز یکشنبه موکول گردید.. از آنجایی که فراخوان بصورت عمومی اطلاع رسانی شده بود، برابر اعلام روابط عمومی گروه ورزش  تا کنون 15 نفر داوطلب جهت شرکت در همایش فوق ثبت نام نموده اند که نتیجه نهایی وتعداد پذیرفته شدگان واجد شرایط عصر روز یکشنبه تاریخ 07/08/1391 مشخص می گردد. آن دسته عزیزانی که به تازگی مطلع شده اند چنانچه واجد شرایط باشند و با دوچرخه در موعد دومین تمرین حاضر شوند می توانند در همایش شرکت کنند.علاقه مندان جهت اطلاع بیشترو ثبت نام   با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوق ستاد دانشگاه هماهنگی نمایند.

13

از سمت راست آقایان کاکایی،چگنی،نظرآبادی، یاره،منتظریانی،پُردلی،عزیزی،داهیم ومردوخی