اطلاعیه ثبت نام "ویژه مدیران دانشگاه"

کلیه مدیران واحدهای مختلف دانشگاه اطلاعات خود را در سامانه " بانک اطلاعات مدیران" ثبت کنند.

به اطلاع  کلیه مدیران سطوح و حوزه های مختلف دانشگاه می رساند براساس بخشنامه شماره 901/54353 مورخ 1398/9/10 معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، در صورتی که دارای پست سازمانی بوده و یا با ابلاغ انشائی در سمت مدیریت انجام وظیفه می نمایند مشروط به اینکه عنوان داده شده در تشکیلات تفصیلی آن واحد وجود داشته باشد، جهت احراز هویت و وارد کردن اطلاعات خود در سامانه مذکور با همکاری واحد کارگزینی اقدام نمایند.

برای ورود به این سامانه اینجا کلیک کنید.

نکات قابل توجه:

1 -سطوح مدیریتی در سامانه اطلاعات مدیران شامل:

مدیران ارشد (رئیس دانشگاه ، معاونین رئیس دانشگاه ,رئیس بیمارستان، مدیرشبکه بهداشت ودرمان , رئیس دانشکده,معاون دانشکده ,معاون درمان شبکه,رئیس مرکزتحقیقات)

مدیران میانی(مدیران ستادی،معاونین مدیران ستادی،معاون فنی و اجرائی معاونت بهداشتی ، مشاور رئیس دانشـگاه،دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات اداری،دبیر امور ستاد شاهد و ایثارگر،رئیس دفتر ریاست دانشگاه ، مدیربیمارسـتان ,معـاون بهـداشتی ورئیس مرکز بهـداشت درشـبکه هـا ,مـدیر پرسـتاری )

مـدیران پایه یا عملیاتی (رئیس اداره ،رئیس گروه،رئیس کتابخانه،سوپروایزر،رئیس خدمات پرستاری،مدیر آموزشگاه بهورزی ،مدیر گروههای آموزشی) .

2 -عناوین کارشناس مسئول ، معاون رئیس اداره ، سرپرستار در زمره مشاغل فوق قرار نمی گیرند.

3 -مشـمولین واجد شـرایط با مراجعه به آدرس الکترونیکی https://hmdb.behdasht.gov.ir نسـبت به احراز هویت خود اقدام نموده و پس از اخذ رمز ورود از طریق پیامک تلفن همراه خود اطلاعات خود را بجز اطلاعات مربوط به دوره های آموزشی بر اساس راهنمای پیوست در سامانه وارد نمایند.

4 -اطلاعات وارد شـده در سامانه توسط کارگزین واحد مربوطه بررسـی و مورد تایید قرار می گیرد.و چنانچه اطلاعات شما نیازمند اصلاح باشد توسط کارگزین انجام می شود.

5 -اطلاعات مربوط به آموزش مدیران متعاقبا پس از لینک سامانه آموزش با سامانه مذکور به انجام خواهد رسید.

6 -در صورت بروز هر گونه ابهام و مشـکلی با سـرکار خانم ناهید عاج کارشـناس رابط  سامانه با شـماره تلفن 38377179  تماس حاصل فرمایید.

گفتنی است هرگونه اصلاحیه بخشنامه فوق از طریق همین سایت متعاقبا اعلام خواهد شد.