کرمانشاه صاحب کارخانه تولید "داروهای گیاهی" می‌شود

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پیگیری برای راه اندازی کارخانه تولید گیاهان دارویی در استان خبر داد و افزود: مجوز راه اندازی این کارخانه تا پایان شهریورماه امسال صادر خواهد شد.

دکتر قباد محمدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وجود سه کارخانه داروسازی در استان گفت: یکی از این کارخانه‌ها، باختر بیوشیمی است که جزو بزرگترین کارخانجات داروسازی غرب کشور و از جمله کیفی‌ترین این کارخانجات در کشور می باشد.

وی افزود: این کارخانه حدود 150 نوع قلم دارو تولید می کند که برخی از آنها در کشور انحصاری است.

دکتر محمدی یادآور شد: از جمله داروهای انحصاری تولید این کارخانه داروی "فاویپیراویل" (داروی مورد استفاده در درمان کرونا) و برخی داروهای بکار رفته در درمان هپاتیت و نیز آنفلوآنزای H1N1 است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با اشاره به فعالیت دو کارخانه دیگر داروسازی در استان گفت: این دو کارخانه "سیما شیمی" و "نیکان اکسیر باختر" تولید ماده اولیه دارو را برعهده دارند که برخی از محصولات تولیدی آنها در کشور انحصاری است.