درخشش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی

امروز دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بیست و ششمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی درخشید و افتخار کسب کرد.

دانشگاه علوم پزشکی موفق شد رتبه اول حوزه تحقیقات ،رتبه اول فناوری سلامت و رتبه اول کمیته تحقیقات دانشجویی را در بین دانشگاه‌های تیپ ۲ کشور به خود اختصاص دهد.

وزیر بهداشت،  تندیس و لوح رتبه اول حوزه تحقیقات دانشگاههای تیپ ۲ کشور را به رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعطا کرد.

همچنین دکتر خدارحمی معاون تحقیقات و فناوری  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت کسب رتبه اول فناوری سلامت دانشگاههای علوم پزشکی تیپ دو کشور ، تندیس و لوح افتخار را از دست وزیر بهداشت دریافت نمود و  تندیس کسب عنوان رتبه اول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه‌های تیپ دو کشور  به دکتر عبدی رییس کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعطا شد.